Založ si blog

čaká nás embargo na americký tovar ?

Keďže podľa väčšiny medií a polovice politikov americké voľby manipuloval Putin a Trumpa tak dosadil do bieleho domu mali by sa zaviesť sankcie voči USA ako zosilnenie boja proti Putinovi , keďže už ovláda aj Spojené štáty , sankcie voči Rusku ako nástroj boja proti nemu nezaberajú , tak ma napadá vlastne v Sýrii teraz bojuje Putin Proti Putinovi , Armáda s podporou Putina proti umierneným teroristom podporovanými tiež Putinom cez jeho človeka v bielem dome , čo sa stane keď sa mu podarí zmanipulovať aj voľby vo Francúzku ??? , asi by v mene mieru a demokracie bolo najlepšie voľby zakázať .

Pápežovi nevadí , že Slováci nemôžu cestovať do Ameriky ? ? ?

02.02.2017

Všetci tu riešia kto má zákaz vstupu do USA a chcú aby vinník Trump odstúpil .To že 4,5 milióna Slovákov nemôže do Ameriky lebo naši politici dovolia aby sme v EU zarábali 400 € a aby sme ceny mali vyššie ako v Nemecku už nikomu to nevadí , Pápež nepíše na Slovensko aby sa uvedomili naši politici , ani z EU parlamentu nedajú záväzné nariadenie ,že v únii musí byť [...]

Politici vedia toto tajomstvo preto sa im darí . .. .. ..

31.01.2016

Viete ktorý titulok naserie viac ľudí ??? : A. „učitelia a sestričky štrajkom dosiahli svoje požiadavky“ B.“ štrajk učitelov a sestričiek bol zbytočný nedosiahli nič“ . je to na zamyslenie a odpoveď zároveň naznačí kde je problém v našej spoločnosti. Celá spoločnosť je polarizovaná , červený- modrý , BA – východ ,mesto -vidiek , [...]

Kto stojí za zlodejinou smeru

01.11.2015

Tak rozmýšlam , že za to čo u nás všetko napáchal Smer môže naša pravica , lebo jej nejde o to aby sa nekradlo a bolo všetko transparentne , jej ide o to aby konečne mohla znova trochu kradnúť ona, žial voličom to ešte nedošlo …..

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 18977x
Priemerná čítanosť článkov: 2372x

Autor blogu

Kategórie